zaterdag 21 juli - Reisverslag uit Stockholm, Zweden van Alex en Peter Hartsema - WaarBenJij.nu zaterdag 21 juli - Reisverslag uit Stockholm, Zweden van Alex en Peter Hartsema - WaarBenJij.nu

zaterdag 21 juli

Door: Alex en Peter

Blijf op de hoogte en volg Alex en Peter

21 Juli 2012 | Zweden, Stockholm

Vandaag een rustdag gehad, nou ja rustdag. We hebben 70 km gefietst en toen een camping gevonden. Een leuke camping voor fietsers, want die hoeven niets te betalen. Super. Er kwamen flink wat heuvels voorbij regelmatig 6% tot 8% en vooral lang. Maar de omgeving is schitterend. Het was vrij rustig op de weg en dat maakt het fietsen wel zo prettig. We hebben onderweg en op de camping veel aanspraak. Hier spraken we met een aantal motorbikers die hier een clubweekend hadden. Het waren al wat oudere hells bengels van het caliber Gerard onze fietsmaat. We werden uitgenodigd voor de avond. Erg aardig. We hebben netjes bedankt. Wel hebben we even koffie gedronken met een paar Nederlanders. Al met al een leuke rustdag.

• 21 Juli 2012 - 22:10

Leny:

Hoi jullie komen van alles tegen onderweg , dat houdt het wel spannend en puur natuur.Geweldige foto
    Alex knuffel van pip

• 22 Juli 2012 - 00:45

Ben:

hallo jongens ik zie dat jullie genieten van de reis, houden zo, het is een vacantie reis, hebben julie ook last van muggen? ben benieuwd hoe ver jullie in zweden zijn.rustig doorgaan en op tijd het vliegtuig bereiken.

• 22 Juli 2012 - 02:23

Dethmer:

Mooie foto, je krijgt toch de neiging om het domino-effect uit te testen.
    Leuk, maar nog steeds de "wilde beesten" zelf niet op de foto.
    Nog veel plezier!

• 24 Juli 2012 - 13:40

AaaaHhh:

HoiHHhhhhHHHHHhoiiiiii

• 24 Juli 2012 - 15:34

Atie:

Hallo
    Alles goed lees ik .
    Ook nog een rustdag doe maar weer wij hier in de twaalf hoven maar weer hard aan het werk.
    Maar het is je gegund hoor .
    gr Atie Twaalf Hoven