16de dag 28 juli - Reisverslag uit Kåbdalis, Zweden van Alex en Peter Hartsema - WaarBenJij.nu 16de dag 28 juli - Reisverslag uit Kåbdalis, Zweden van Alex en Peter Hartsema - WaarBenJij.nu

16de dag 28 juli

Blijf op de hoogte en volg Alex en Peter

28 Juli 2012 | Zweden, Kåbdalis

Vanochtend bij de supermarkt opgestaan. De baas was er al en voor ons vertrek hebben we nog even 2 kippenpoten gekocht voor onderweg. De dag begint bewolkt en het ziet er dreigend uit. Uiteindelijk hebben geen druppel gehad en kwam de zon zelfs door. De wind was ons gunstig gestemd en dat konden we ook wel gebruiken, het was vandaag veel klimmen. De omgeving verandert steeds meer naar wat open bos. De rendieren zien we nu regelmatig op de weg staan en lijken zich maar weinig druk te maken over de auto's die langs rijden. De afstanden tussen de dorpen wordt steeds groter en daarom staan we nu weer met de tent in de wildernis. We hebben een prachtige plek bij een meer gevonden en maken een kampvuur tegen de muggen en proberen we een vis te vangen.
Helaas lukt het ons niet om er foto's bij te plaatsen

• 29 Juli 2012 - 00:44

Ben:

ik ben nog steeds trots op jullie, ge woon doorgaan

• 29 Juli 2012 - 00:46

Ben:

er staan geen kilometers bij vandaag, hebben jullie wel gefietst?

• 29 Juli 2012 - 14:01

HHenk:

Henk en

• 29 Juli 2012 - 19:33

Henk En Els:

2 kippepoten is niet genoeg hoor?Hoi, nog vis gevangen?