Oetgrunnen zit in norge - Reisverslag uit Kautokeino, Noorwegen van Alex en Peter Hartsema - WaarBenJij.nu Oetgrunnen zit in norge - Reisverslag uit Kautokeino, Noorwegen van Alex en Peter Hartsema - WaarBenJij.nu

Oetgrunnen zit in norge

Blijf op de hoogte en volg Alex en Peter

02 Augustus 2012 | Noorwegen, Kautokeino

Na Nederland , Duitsland , Zweden , Finland nu in Noorwegen. Het was vanmorgen relaxed opstaan in de hut. Hier kunnen wij wel aan wennen. Met als doel van de dag Noorwegen te bereiken gingen we vol goede moed op pad. Het was droog er kwam zelfs een voorzichtig zonnetje af en toe een kijkje nemen. De wind was wat draaierig maar de route ook. Na 90km werd het erg donker en zagen we in de verte veel water vallen. Met het regenbak in de aanslag besloten we verder te gaan. De wind had zich intussen tegen ons gekeerd. We hebben zo nog 50km door geploeterd en zijn met een mooie 140km op de eerste Noorse camping aangekomen. We hebben niet eens gekeken hoe de campingplaatsen er uit zien. We zijn direct naar een stuga gegaan. Zo snel went dat nou. Heerlijk, geen muggen om je kop. Nu lekker rusten voor de dag van morgen.

• 02 Augustus 2012 - 22:27

Daniëlle:

Dus nu in Noorwegen beland, de eindstreep komt nu in zicht.
    Succes en geniet ervan

• 02 Augustus 2012 - 22:31

Henk En Ali:

Jongens, jongens, wat gaan jullie nog een mooi gebied in als wij dat zo volgen. Geniet van al het mooie.

• 03 Augustus 2012 - 00:59

Ben:

nog maar 500 km te gaan ik ben erg trots op jullie. en goed dat je je wat luxe kunt permiteren ik zou het ook doen, veel plezier verder