Vlak voor de noordkaap - Reisverslag uit Honningsvåg, Noorwegen van Alex en Peter Hartsema - WaarBenJij.nu Vlak voor de noordkaap - Reisverslag uit Honningsvåg, Noorwegen van Alex en Peter Hartsema - WaarBenJij.nu

Vlak voor de noordkaap

Blijf op de hoogte en volg Alex en Peter

05 Augustus 2012 | Noorwegen, Honningsvåg

Vandaag hebben we het weer getroffen. Het is droog, de zon schijnt en de wind is niet volop tegen. En natuurlijk niet onbelangrijk Peter is vandaag jarig. Dus alle ingrediënten voor een mooie fietsdag. Het is ook een dag waar we erg naar uit hebben gekeken, de weg langs de Noorse kust. Tijdens het fietsen genieten we volop van de natuur en omgeving. Zoveel imposante rotspartijen met hun voeten in het water. We komen regelmatig groepjes rendieren tegen die grazen langs de kust. Wat ons ook op viel is het aantal Nederlandse auto's en niet te vergeten het aantal motoren die voorbij kwamen. Velen van hun staken hun duim of hand op, af en toe hadden we het gevoel dat we bezig waren met een ere ronde. Dit was erg leuk. Op deze manier kregen we waardering van de bikers. We hebben er een lange dag van gemaakt omdat er niet veel mogelijkheden waren om eerder te stopen. We hebben dus alle tunnels gehad en zijn na 108 km aangekomen in Skipsfjorden, dat is nog maar 25 km voor de Noordkaap. Het is mooi weer dus we hebben de tent maar weer eens opgezet. Morgen de finale.

• 05 Augustus 2012 - 22:56

Jelle Geert:

Peter, van harte gefeliciteerd!!!

mooi dat jullie zo dichtbij zijn

• 06 Augustus 2012 - 11:22

Jarita:

Hey Bikers,
    Kilo's lichter en twee "gouden plakken" rijker GEFELICITEERD!!
    Geniet van het licht en al het moois op en rond de Kaap

• 06 Augustus 2012 - 21:50

Yolanda:

Hoi mannen,

Nu pas kom ik er aan toe om jullie reisverslagen te lezen en foto's te bekijken. Conclusie: dat kamperen wat jullie gedaan hebben en nog doen is het echte werk;-) Daar was mijn kampeervakantie niets bij. Groot respect voor jullie inspanning en doorzettingsvermogen! En nu genieten van de Noordkaap. Die boottocht lijkt me helemaal super. @peter, nog van harte gefeliciteerd! Ik neem aan dat Alex je ontbijt op bed heeft gebracht...

Goede reis nog verder. Geniet ervan!

Grtjs Yolanda

• 06 Augustus 2012 - 22:21

Alinda:

Knap hoor. Gefeliciteerd. Genietse van deze unieke ervaring.
    Groet van Alinda