De tweede dag - Reisverslag uit Armstorf, Duitsland van Alex en Peter Hartsema - WaarBenJij.nu De tweede dag - Reisverslag uit Armstorf, Duitsland van Alex en Peter Hartsema - WaarBenJij.nu

De tweede dag

Door: Alex en Peter

Blijf op de hoogte en volg Alex en Peter

14 Juli 2012 | Duitsland, Armstorf

Ik zag bij de reacties de vraag van Henk al staan. Hoe is het met je knie. Nou, niet goed. Ik weet niet wat er gisteren gebeurd is maar na ongeveer 100km is het me in m'n rechter knie geschoten. Met veel pijn de dag uitgereden. Vandaag ook gestart met veel pijn. Ook voor vandaag stond er 150km op het program. Het is me niet gelukt. Na 89km heb ik de handdoek in de ring gegooid. Dit te schrijven doet me ook erg veel pijn. We hebben er voor gekozen het laatste stuk naar kiel met de auto te gaan. Op deze manier kan ik de knie rust geven om te genezen en halen we toch de boot om de reis te vervolgen.
Om het bericht positief af te sluiten, het weer was vandaag een stuk beter dan gisteren en Alex heeft geen klachten.

• 14 Juli 2012 - 20:42

Noor En Iwan:

Erg voor je Peter(papa) dat je last hebt van je knie maar goed dat je nu een dag rust kan nemen we missen jullie en houden heel veel van julliexxIwan en Noor

• 14 Juli 2012 - 21:02

Dethmer:

Vervelend! Maar 240 km in 2 dagen is al heel wat. Geef die knie rust en je hoofd ook, geniet van de auto- en bootreis, dan kunnen jullie maandag weer lekker fietsen.

• 14 Juli 2012 - 21:19

Henk En Els:

Ja, jammer hoor! Even een dagje rust lijkt ons wel een goede zaak.

• 14 Juli 2012 - 21:46

Mam:

Hallo Alex en Peter ,wat een pech,gelukkig dat er een achterban is om te helpen.Peter beterschap

• 14 Juli 2012 - 21:57

Janet:

Sluit me helemaal aan bij de wijze woorden van Dethmer!

• 15 Juli 2012 - 05:59

Chris T:

Hoop dat die knie herstelt Peter, good luck jongen. Be safe!

• 15 Juli 2012 - 09:18

Daniëlle:

Dat is flink balen zeg, hopelijk doet de rust wat het hoort te doen. Geniet nog een beetje van de bootreis en dan hopelijk met frisse moed weer op de fiets. Zet em op!

• 15 Juli 2012 - 11:20

Henk:

Lastig van je knie, niet al te zwaar belasten, kies een hogere trapfrequentie, maar zoals ik je ken doe je dat ook. hebben jullie een auto bij je als volger?
    Veel succes verder, gelukkig is het droog

• 15 Juli 2012 - 11:22

Henk:

Staan je schoenplaten anders, je zadel hoger of lager, wellicht kun je de schoenplaten wat meer speling geven zodat je knie minder gefixeerd is.

• 15 Juli 2012 - 11:41

Jan Niek:

Moi Peet, hoop met jullie dat het weer beter gaat ! Groeten vanuit MDS.

• 15 Juli 2012 - 18:53

Maria:

Nu even uitrusten en maandag weer lekker fris van start. We hopen dat jullie samen genieten ondanks de teleurstelling. Kop der veur!