Op de boot - Reisverslag uit Kiel, Duitsland van Alex en Peter Hartsema - WaarBenJij.nu Op de boot - Reisverslag uit Kiel, Duitsland van Alex en Peter Hartsema - WaarBenJij.nu

Op de boot

Door: Alex en Peter

Blijf op de hoogte en volg Alex en Peter

15 Juli 2012 | Duitsland, Kiel

Afgelopen nacht goed geslapen. Vanmorgen zijn we door Henk en Tite opgepikt uit Armstorf. Na een voorspoedige reis aangekomen in Kiel. Mannen heeeeel erg bedankt.
Nu zitten we op de boot. Vanmiddag nog een mooi stukje van de tour kunnen zien, zo zie je maar. nooit opgeven, je kunt altijd nog een etappe winnen.
Henk, dank voor al je wijze raad. ik vermoed dat je gelijk hebt wat betreft de pedalen. ik heb nieuwe en vanaf het begin vond ik ze strak en weinig ruimte geven. Ook aan het klooien geweest met nieuw zadel. Al met al waarschijnlijk iets te veel van het goede.
verder iedereen dank voor het medeleven.
We gaan zo het vakantiegeld ff verdubelen in het casino en daarna uitgeven in de nachtclub. Er is best veel mogelijk op zo'n boot.
voor nu de groeten en tot morgen

• 15 Juli 2012 - 23:16

Ralph:

Peter en Alex,

Veel succes enne die knie komt er wel. Goed koelen met ijs van de noordkaap......

Ik benijd jullie ik heb altijd nog het idee om samen met een vriend op de motor deze reis te maken.

Met sportieve groet,
    Ralph

• 16 Juli 2012 - 19:13

Mirjam Postma-Otten:

Lieve luitjes,

we wensen jullie een hele fijne,voorspoedige reis toe.
    Petje af!Offehh... beter gezegd...helmpje af! ; )

Groetjes uit Meppel